Saturday, November 24, 2012

If I really want..

Bismillahirrahmanirrahim
In The Name of Allah, The Most Gracious and The Most Merciful.

-------loading------
Google translator-----
translate to Malay-----------
:D

I really want it !
Kalau kita nak something, usaha lah kan.
But, we need to think before act.
But if we do something in order to get what we want or really want or desperately want, and itu akan membawa keburukan pada diri kita.
Better don't do that.
Dah kalau bawa keburukan pada diri, tinggalkan je lah. 

Actually, this thing membawa kebaikan yang sangat banyak.
(apa ni? cakap macam ..................)
The problem is not at the right time.
If we act now and we not ready enough + it also can menjejaskan Iman kita.

The best solution is DOA.

and we will change ourselves to be a better Muslim until the right time comes.

and tawakal.

All the best ! :)





dr.humairamahpa
:)

1 comment:

Afiqah Ai said...

Doa senjata mukmin.
Doa adalah wireless connection kita dengan Allah. Moga-moga doa kita sampai dan dimakbulkan Allah. Amin. :)